Mano naujas makiažo staliukas

09:02 tavomuza 2 Comments

Apie tai, kad dievinu makiažo staliukus, mane sekančios žiūrovės, jau seniai žino. Turėjau įvairių makiažo staliukų, dauguma jų buvo gaminami pagal užsakymą.
Prieš pusmetį gavau naują, nebandytą variantą. Tai makiažo stalas su apšvietimu, kuris yra be galo funkcionalus, kadangi uždarius dalį su apšvietimu jis tampa paprastu stalu, kurį galima panaudoti darbui su kompiuteriu ar kt. Toks staliukas tiktų ne tik vietą taupančiai studentei, tačiau ir išrankesnei damai, kuri nori turėti savo privatų grožio kampelį su apšvietimu.

Staliuką galima susikomplektuoti savarankiškai gamintojo puslapyje. Priklausomai nuo komplektacijos keičiasi ir staliuko kaina. Kodėl rekomenduoju turėti atskirą grožio kampelį? Nes dauguma damų mano, kad tai nesvarbu, dažosi tiesiog vonioje. Vonioje kosmetikos laikyti nepatariama dėl temperatūros kaitos, kosmetika greičiau genda. Netgi jeigu kosmetikos ten nelaikote, vis tiek užimate vonios kambarį ir garantuoju, kad namiškiai būtų daug laimingesni jeigu vonios kambarys būtų užimtas rečiau ir trumpiau. Na, nebent turite jų namuose keletą...
Kviečiu pasižiūrėti video įrašą, kuriame parodysiu savo makiažo staliuką su apšvietimu, kaip jį naudoju, ką jame laikau:

2 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Aš irgi Dieivinu makiažo staliukus! Tik viena bėda, dažnai pas mane namie būna netvarka ir stengiantis laikyti darbo stalą švariu, makiažo salelis užsikuičia. Ir aplink gelinio lakavimo priemones (dievinu naudoti staliuką lakavimui, nes panašaus apšvietimo tipo kaip taviškis) mėtosi šepetėliai ir įvairūs šešėliai.

trompikonio rašė...

Koks fainas makiažo staliukas, reikės žmonai panašų nupirkti, bus tikrai laiminga, nes dabar neturi net normaliai kur dažytis.