Samsung Galaxy S8 apžvalga | Youtuberės akimis

07:16 tavomuza 4 Comments

Šis įrašas bus apie mano telefoną, kurį naudoju nepilnus metus. Tai nebus parametrų, skaičių aptarimas, tačiau mano, kaip video įrašų kūrėjos patirtis naudojant telefoną būtent filmavimams bei fotografavimams.
Dievinu technologijas ir viską, kas su jomis susiję. Liūdina tik tai, kad ne visuomet spėju išsinagrinėti visas funkcijas, kuriomis galima pasinaudoti taupant laiką, tačiau nepaisant to, stengiuosi būti išmani ir naudoti naujausius prietaisus.
Išaušo diena kai supratau, kad mano turėtas telefonas Samsung Galaxy S6 jau yra per senas ir pats laikas žvalgytis naujesnio. S6 man tarnavo net 3 metus ir pardavimo dienai veikė kuo puikiausiai. Ilgai galvojau, kokį modelį pasirinkti, daug kas siūlė IPhone, kai kas ir Huawei. Nusprendžiau nesiblaškyti ir įsigijau Samsungą, prie šio gamintojo jau buvau pratusi. Pasirinkimas buvo būtent Samsung Galaxy S8.
Kviečiu pasižiūrėti video įrašą, kuriame papasakosiu Jums apie viską: kaip sekasi naudoti, kokios funkcijos patinka, kokie yra minusai, ar verta pirkti.

4 komentarai (-ų):

Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Kokia smagi apžvalga! Aš taip pat nemažai fotografuoju telefonu, kameros net neturiu, todėl noriu naujo telefono gražioms nuotraukoms. Dabar turiu Huawei P9, bet labai noriu atsinaujinti ir pirkti šį Samsung. Gal galit pasidalinti, iš kurios el. parduotuvės pirkot? Aš planuoju pirkti iš savo operatoriaus: https://www.telia.lt/privatiems/telefonai/samsung/galaxy-s8-g950, bet gal ir kur kitur gerų pasiūlymų yra? Nors, jie turi melsvą spalvą, kas man visai gražiai atrodo. Dar noriu paklausti dėl draudimo, nes nežinau ar verta jį pirkti. Sakot, kad mėgstat mėtyti telefoną :) Ar pasiteisno draudimas? Galbūt jau teko pasinaudoti juo? O šitas dėklas, tai nerealus - tokį sesė neseniai užsisakė, manau, kad reiks ir man, kai atsinaujinsiu telefoną.

tavomuza rašė...

@Saule Jurk pirkau iš bigbox.lt, kaina buvo 629 eur + iškart pirkausi draudimą, kuris kainavo 105 EUR, ieškojau pigiausios kainos ir tiek. Dar žiūrėjau, kad tame pačiame psl.būtų ir draudimas, kad atskirai nelakstyti. Dabar nepirkčiau draudimo, nes turiu telefoną virš pusmečio, mėčiau daug, nei karto nieko nenutiko. Aišku, su dėklu guminio pagrindo. Prisiskaičiau, kad labai dūžtantys, todėl ėmiau draudimą. Telefonas geras, kamera super, pardavinėsiu savo prof.kamerą, nes telefonas ir filmuoja ir fotografuoja daug geriau.