Kaip man sekasi po mėnesio su kilo.lt?

12:54 tavomuza 0 Comments



Kaip man sekasi po mėnesio Jūs tikriausiai patys matote. Drąsiai stoviu prie veidrodžio su nuogu pilvu. Tiesą sakant pilvas man yra rodiklis numeris vienas, kuris parodo esamą situaciją su svoriu. Niekada neturėjau tobulo plokštaus pilvuko, visuomet kompleksuodavau dėl jo formos, linkių, tad nusifotografuoti su atviru pilvu man buvo tikras iššūkis, tačiau visa mano nauja kelionė su kilo.lt irgi ne mažiau intriguojanti.
Nesisveriu, todėl pasakyti, kiek tiksliai svorio man nukrito per mėnesį aš negaliu, tačiau manau, kad ne mažiau nei 4 kilogramai! Ir žinote ką? Šiandien atsiėmiau savo vestuvinę suknelę, kuri ant manęs gula kuo puikiausiai, tad su džiaugsmo ašaromis galiu padėkoti kilo.lt, kad jie kaip visuomet pasirodė mano gyvenime tinkamu laiku. Visi kiti seni drabužiai tinka man kaip ir seniau, tad sprendžiu, kad mitybos bei sporto programos pasitarnavo man į naudą. Per gruodį ir šventes priaugtas svoris dingo nuo manęs kaip nebūtas, o formos dailesnės nei buvo seniau. Svoris mums visiems labai svarbus, mes vis vejamės tuos skaičius, bet šiuo įrašu noriu pabrėžti net tik šį rodiklį. 
Labai svarbu atsiverti (o man buvo grįžti) į sveiką, pilnavertę mitybą. Būtent kilo.lt radau begalę įdomių receptų, tad mano patiekalai tapo spalvingesni, skanesni ir maistingesni. Įpročiai griebti parduotuvėje vis tuos pačius produktus yra itin stiprus ir dažnai žmonės net nesusimąsto, kad lygiai taip pat gali pirkti ir sveikesnį maistą, tereikia priprasti. Būtent per mėnesį aš ir vėl pripratau labiau improvizuoti su maistu, rinktis tai, apie ką buvau primiršusi.
Mano sporto treniruotės su kilo.lt iš pradžių man pasirodė labai lengvos, tačiau raumenukų skausmas kitą dieną vis parodydavo, kad sportavau ir efektas jaučiamas. 
Po mėnesio laiko man jau nebereikia specialistų konsultacijų kilo.lt, tačiau gera žinoti, kad bet kada galiu sugrįžti su bet kokiu nauju klausimu.
Jeigu tik skaitant šį tekstą tau kyla bent menkiausias noras pasidomėti, kas yra kilo.lt, tai labai kviečiu jungtis jau dabar, nes geresnio laiko už dabar tiesiog nėra! Būtent dabar galioja 75% nuolaida metinei narystei, kuria aš ir pasinaudojau. Gudriai ir efektingai :) 

0 komentarai (-ų):