Menstruacijos: kas tai ir kada prasidėjo man?

00:43 tavomuza 1 Comments

Apie menstruacijas, kitaip vadinamas mėnesines, informacijos internete nėra daug. Kalbu apie prieinamą ir visoms suprantamą medžiagą. Tą supratau padariusi video įrašą pavadinimu "Apie tai...", kuris susilaukė labai didelio dėmesio iš mergaičių. Kasdien susilaukiu begalės klausimų: "prasidėjo mėnesinės, ką daryti? kaip pasakyti mamai?", "man dar neprasidėjo, ar tai normalu?" ir t.t.
Iš viso to sprendžiu, kad tema išties labai aktuali ir apie kalbama labai mažai, mokyklose trūksta švietimo šia tema, tad nusprendžiau padaryti naują video įrašą būtent menstruacijų tema, o tiksliau pasidalinti savo patirtimi bei įžvalgomis.
Nesu nei medikė, nei farmacininkė, tik moteris, kuri visą tai patyrė ir gali bent kažkiek palengvinti kitų merginų savijautą. Jeigu tau prasidėjo menstruacijos arba labai jų lauki, o jų nėra, tai šis video įrašas būtent tau! Nesiekiu kažko mokyti, bet padėti Jums visoms jaustis geriau netgi tomis dienomis, kai labai skauda pilvą ir nesinori nieko.
Kviečiu pasižiūrėti be galo intymų ir mergaitišką video įrašą apie menstruacijas/mėnesines/kraujavimą (ar kaip bepavadinsite):

1 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Puikus video !! Viską tikrai išsamiai pasakoji, nors jau turiu daug savo patirties su menstruacijomis,bet buvo išties idomu paklausyti. :)