Plaukų priauginimas. Ar kenkia plaukams?

01:37 tavomuza 2 Comments

Plaukų priauginimas kaip paslauga yra itin populiarus, nes per trumpą laiką (vos per keletą valandų) iš trumpų plaukų Jūsų plaukai gali tapti ilgi ir gražūs. Kas yra plaukų priauginimas ir kokie priauginimo būdai egzistuoja galite pasiskaityti mano kitame straipsnyje.
Vienas pagrindinių klausimų prieš plaukų priauginimą dažniausiai yra: ar plaukų priauginimas kenkia saviems plaukams? Ar jie augs? Kaip jie atrodys po priauginimo?
Atsakydama į šį klausimą remiuosi savo patirtimi ir konkrečiu pavyzdžiu. Jūsų savų plaukų būklė darant priauginimą labai priklauso nuo to, kaip juos prižiūrite po to (kaukės, aliejai, džiovinimas, dažymas,  formavimas, surišimo būdas miegant). Jeigu plaukai gerai prižiūrimi, papildomai vartojami vitaminai plaukams, tai net silpni plaukai puikiai nuauga.
Kaip pavyzdį pateikiu Jums savo klientės plaukučių nuotraukas (visos darytos esant skirtingam apšvietimui, todėl plaukų spalva gali skirtis), kaip jie atrodė prieš pradedant nešioti priaugintus plaukus ir kaip atrodė po 7 mėnesių priaugintų plaukų nešiojimo. 
Nuotrauka puikiai pavaizduoja plaukų augimą. Nepaisant to, kad plaukai pradžioje buvo gan silpni ir trumpi, po 7 mėnesių jie atrodo puikiai. Nemažai ataugo ir po kurio laiko klientė panorėjusi galės atsisakyti priauginamų sruogų, kadangi savi plaukai bus pakankamai ataugę ir juos nukirpus atrodys sveikai ir gražiai.
Turiu pastebėti, kad klientė tenešioja 35 sruogas, kas yra labai mažai ir vadinama verčiau plaukų patankinimu. Sruogos yra priauginamos "pusinėmis", kas reiškia, kad viena sruoga dalinama į dvi, ko pasekoje gaunasi plonesnės sruogelės, jos mažiau apsunkina savą plauką, mažiau pastebimos esant ploniems plaukams. 
Žemiau pateikiu pavyzdžius kaip atrodė pirmasis klientės plaukų priauginimas/patankinimas.
Po 7 mėnesių priauginus tas pačias sruogas vaizdas yra toks:

Išvada: plaukų priauginimas nėra kenksmingas mūsų plaukams jei juos tinkamai prižiūrime, jie tinkamai priauginti, kokybiškai nuimami korekcijos metu.

2 komentarai (-ų):

Kristina rašė...

Naturalus sampunai be drusku, sulfatu ir silikonu Švelniai plauna plaukus, padeda atsikratyti odos išsausėjimo, mažina plaukų slinkimo problemą, padeda išlaikyti plaukuose drėgmę.

MarkasBcon rašė...

Vau, tikrai super rezultatai! Ortodontas vilniuje kartą man sakė, jog pas jus vykdomos tokios cool procedūros.