Kiek kainuoja moters grožis?

03:55 tavomuza 3 Comments

Visos norime būti gražios. Kiekviena grožį suvokia kitaip ir manau, kad moters grožio suvokimas apskritai yra labai ginčytinas dalykas. Vyrai irgi turi skirtingas nuomones šia tema, tačiau kiekvienas nori turėti gražią merginą/žmoną, nors toli gražu ne kiekvienas įsivaizduoja, kiek tai kainuoja moteriai. 
Šiame straipsnyje pateiksiu savo draugės pavyzdį, kuri sutiko paviešinti savo asmeninio gyvenimo detales ir atskleisti, kiek per mėnesį ji išleidžia savo grožiui. Iškart noriu pabrėžti, jog iš išvaizdos ji nėra vadinamoji "olialia pupytė", tiesiog paprasta, bet labai simpatiška 30-ties metų moteris, kuri dirba vadybininkės darbą vienoje Lietuvos bendrovėje.

Pradėsiu nuo to, kad santuokoje ji gyvena jau kuris laikas ir kartais turi nesutarimų su sutuoktiniu dėl šeimos finansų. Jos vyro manymu ji galėtų vienoda finansine dalimi prisidėti prie šeimos buities ir gerovės, juk jos darbas nėra prastas, panašiai kaip ir jo. Tuo tarpu ji teigia, kad negali to daryti vienoda dalimi, nes jai paprasčiausiai neužtenka pinigų. Kartą jie nusprendė, kad pasiskaičiuos jos išlaidas, nes visai neaišku, kur ji deda pusę savo atlyginimo? Skaičiavimai parodė, kad net pusę atlyginimo ji išleidžia būtent savo grožiui puoselėti! Vyras iškart pasiūlė kažko atsisakyti, nes jis nei pusės tiek neišleidžia savo išvaizdai?! Iš sąrašo išbraukus nebūtinas išlaidas grožiui liko tik būtiniausios, kurios vis tiek sumoje viršijo vyro mėnesines išlaidas grožiui puoselėti.  

Kas yra būtina moters grožiui sukurti, o kas ne, šiame straipsnyje nenagrinėsiu. Tik noriu Jums pateikti savo draugės vidutines mėnesio išlaidas, kurias ji skiria savo grožiui puoselėti. 
Noriu pažymėti, kad į sąrašą nėra įtrauktos tokios išlaidos kaip maistas (sveikas/ekologiškas), drabužiai, aksesuarai, avalynė, pramogos, kitos būtinos išlaidos, tokios kaip telefonas, kuras, automobilis ar pan. Kainos skaičiuotos 2017 metų rugpjūčio mėnesį imant statistinę Lietuvos moterį ir vidutines paslaugų/priemonių kainas.
Paskaičiuokime, kiek gi vidutiniškai kainuoja grožis 2017 metais?
*Tam tikros paslaugos ir daiktai skaičiuoti imant metinę jų kainą ir padalinus, kiek tai kainuoja per mėnesį. 

Turiu pripažinti, kad skaičiai mane šokiravo! Su minimaliu mėnesiniu atlyginimu moteris gali būti tik natūraliai graži, nes net manikiūras kartą per mėnesį tokiu atveju yra prabanga. 

Ir patarimas pabaigai:
mielos moterys, nebūkite vyrų išlaikytinėmis, dirbkite daugiau ir užsidirbsite viskam! :)

Einu toliau dirbti su šypsena!



3 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Grazina kodel botoksas toks pigus? :) kiekviena galim pasikoreguoti islaidas...pasidaryti pedikiura namuose ir t.t...

tavomuza rašė...

Botoksą darosi 2 kartus į metus. Vienas kartas 130 EUR. Normali kaina.

Ilona rašė...

Ačiū už idėją pasiskaičiuoti savo išlaidas grožiui, tačiau niekaip nesuprantu ar tikrai kas mėnesį reikia pirkti nauja balzamą Šampūną dezodorantą naują kvepalų buteliuką tušą šešėlius gal kiek išpūstas reikalas arba blogai įvardintas