OŽ MAKEUP pirmi įspūdžiai

23:25 tavomuza 2 Comments

OŽ MAKEUP paslaugos atskriejo į Lietuvos grožio rinką tarsi viesulas! Visos nori tos individualios grožio knygos bei dėžutės. Apie visą tai sužinojau, tikriausiai kaip ir dauguma, tiesiog iš interneto platybių. Ši naujovė, o tiksliau požiūris į klientę ir jos grožį sudomino ir mane.
Makiažo subtilybių man teko mokytis ne tik iš eilinio vartotojo pusės, bet ir profesionaliai, todėl man buvo ypač įdomu, ką kiti profesionalai pasiūlytų konkrečiai man ir ar mano turimos žinios apie save teisingos.
Kaip ir visos smalsuolės nuskubėjau į www.ozmakeup.lt puslapį ir pamačiau, kad tereikia užsiregistruoti, įkelti savo nuotraukas, atsakyti į testo klausimus ir vuolia – visi būtini veiksmai atlikti! Žinoma, paslauga yra mokama ir jos kaina siekia 150 EUR (su nuolaida). Ar pati paslauga, t.y. paketas vertas savo kainos? Apie tai išreikšiu savo nuomonę straipsnio pabaigoje.
Užsiregistravusi puslapyje lengvai atsakiau į visus testo klausimus, nes jie nebuvo sudėtingi ir kiekviena iš Jūsų, kuri bent kiek stebi save tikrai į juos atsakytų. Kur kas sudėtingiau man sekėsi su nuotraukomis, jas teko kelti 2 kartus. Patingėjau nusifotografuoti dienos apšvietime ir tokios nuotraukos  sistemai netiko. Tik vėliau supratau, kad ties mano išvaizda dirba ne kompiuterinė programa, o tikri specialistai, kurie privalo matyti mano veidą, odą, plaukus normaliame apšvietime. Pagal tai sudaromas visas paketas asmeniškai man ir konkrečiai pagal mano poreikius.
Netrūkus gavau laišką el.paštu, jog mano asmeninė grožio knyga paruošta! Pradėjusi ją skaityti buvau nusistačiusi gan skeptiškai. Nesitikėjau perskaityti kažką naujo, tačiau knyga maloniai nustebino.
Knyga prasideda tuo, kad specialistai įvardija mano stipriąsias puses, t.y. bruožų privalumus. Buvo labai įdomu sužinoti, ką gi apie mano išvaizdą mano grožio srities profesionalai. Su kiekvienu jų teiginiu pilnai sutinku!
Toliau knygoje aprašoma kaip turiu puoselėti savo odą, koks būtų mano makiažo receptas, mano spalvos, kaip turiu dažytis, patogi atmintinė ir įdomūs faktai apie mane.
Knygoje konkrečiai parodyta, kokio tipo yra mano akys, kaip jas reikia dažyti, kurias vietas tamsinti.
Taip yra labai patogi, trumpa atmintinė, ko reikia būtent man. Tai labai patogu, kadangi vos žvilgtelėjusios į ją galėsime prisiminti svarbiausius aspektus.
Mane sužavėjo tai, kad visa knyga buvo skirta konkrečiai man ir skaitydama ją patyriau didelį malonumą, valgiau kiekvieną žodį ir jaučiau, kad šios žinios pas mane jau yra, nors keletas svarbių aspektų buvo naujų.
Labai greitai kurjeris pristatė ir mano asmeninę OŽ MAKEUP grožio dėžutę. Nors dėžutės turinys buvo aprašytas mano knygoje, aš, vėl gi, su didžiausiu malonumu ir susižavėjimu viską apžiūrėjau ir dar kartą pasijaučiau svarbi, nes visi produktai atitinka mane, t.y. mano makiažo poreikius visu 100 proc.

Kas buvo maniškėje OŽ MAKEUP BEAUTYBOX?
Serum triple hyaluronic acid (trigubo veikimo hialurono rūgšties serumas). 
Matte base (matinis pagrindas). Tai matinis makiažo pagrindas riebiai ir mišriai veido odai. 
Long cover fluid (ilgai išliekanti pudra).
Probleminių vietų maskuoklis.
Skaidri matinė pudra skirta normaliai ir mišriai veido odai.
Bronzantas, tinkantis visiems odos tipams.
Adore volume lash mascara (didinantis apimtį blakstienų tušas).Tai tušas, kuris padengia blakstienas plonu bei patogiu sluoksniu. 
8 spalvų paletė, skirta antakių formavimui, skruostikaulių ryškinimui, akių makiažui, bei lūpų makiažui.
Apie viską plačiau galėsite pamatyti šiamke video. Taip pat jame bus ir mano diena! Kviečiu:




2 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Sveika!
Tikrai nuostabi dėžutė! Labai gundo, kai konkrečiai apie tave kalba matys profesionalai, nereikia eiti į jokį grožio saloną, nes viską gali atlikti ir nusiųsti net neišėjus iš namų.
Tik norėčiau pasiteirauti, ar kai siuntėte savo 5 nuotraukas jų pageidavimu, fotografavotės dienos šviesoje BE visiškai jokio makiažo? Turiu omeny, būtent tokia natūrali, kaip kad pabudot, ar tai nesvarbu ir galima siųsti betkokias nuotraukas, svarbu padarytaa dieniniame apšvietime? :)

tavomuza rašė...

Sveika :) OZ MAKEUP puslapyje būna tiksliai nupasakota ir parodyta, kokios turi būti nuotraukos. Aš dariausi be jokio makiažo.